Puhujakaupasta saat asiantuntevaa palvelua

Puhujakauppa on palveleva kumppanisi, kun suunnittelet tilaisuutesi sisältöä ja mietit sopivinta puhujaa tai valmentajaa tapahtumaasi. Yhdessä rakennamme kokonaisuuden, joka houkuttelee kutsussa ja tekee mahtavan vaikutuksen livenä.

Välitämme puhujia, valmentajia ja kouluttajia yritystapahtumiin, seminaareihin, koulutuskokonaisuuksiin ja julkisiin tapahtumiin. Tavoitteemme on löytää kuhunkin tilaisuuteen parhaiten soveltuva puhuja, ja tukea teitä toimivan sisältökokonaisuuden rakentamisessa.

Olemme ylpeitä saadessamme edustaa Suomen suosituimpia ja ammattitaitoisimpia puhujia ja valmentajia. Esiintymisvarausten ohella hoidamme monipuolisesti puhujiemme asioita aina markkinoinnista kalenterin ylläpitoon.

Haluamme nähdä vaivaa varmistaaksemme tilaisuuden onnistumisen sekä tapahtuman järjestäjän, osallistujien että myös puhujan näkökulmasta.

Puhujakauppa on osa Ohjelmakauppaa, joka edustaa mm. Suomen parhaimpia koomikoita, taikureita ja juontajia. Ohjelmakauppa-ryhmään kuuluvat myös bilebändeihin ja muihin musiikkiohjelmiin erikoistunut Bändikauppa, sekä Tanssijakauppa, josta saat Suomen valovoimaisimmat tanssijat ja sähäkimmät show´t.

Jaa tämä sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...