Tom Laine

Tom Laine puhuu sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa, crowdsourcingista sekä sosiaalisen median strategioista.

Tom Laine on sosiaalisen median asiantuntijayritys HC Services Oy:n pääomistaja ja sosiaalisen median asiantuntija & kouluttaja. Lisäksi hän toimii toimitusjohtajana Innopinion-nimisessä crowdsourcingia hyödyntävässä startupissa.

Tom on yksi Suomen suosituimpia kouluttajia sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun saralla. Hän on kouluttanut viimeisen pari vuoden aikana ihmisiä ja organisaatioita Pohjois- ja Länsi- Euroopasta, Aasiasta sekä Venäjältä, pääosin kuitenkin Suomen lisäksi Baltiassa ja Englannissa.

Sekä Suomessa että Englannissa useissa yrityksissä rekrytoijana toiminut Tom Laine on hyödyntänyt sosiaalista mediaa systemaattisesti työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Hän on perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median hyödyntämiseen erikoistuneen rekrytointialan yrityksen ja ollut osakkaana sekä toiminut neuvonantajana useissa Suomen johtavissa sosiaalisen median yrityksissä.

Tom Laineen puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:

  • Sosiaalinen media rekrytoinnissa & työnantajakuvan luomisessa (employer branding)
  • Some työnhaussa & asiantuntijabrändin luominen
  • LinkedIn-erikoisluennot ja workshopit
  • Crowdsourcing toimintatapana ja/tai yrityksille
  • Sosiaalinen media yrityskäytössä, B2B
  • Sosiaalisen median strategiat

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...