Raakel Lignell

Raakel Lignell tietää, miten elämäntavat laitetaan remonttiin, miltä se tuntuu ja miten läheiset suhtautuvat muutokseen.

Musiikin maisteri ja viulisti Raakel Lignell on työskennellyt myös tuottajana, toiminnanjohtajana, juontajana sekä kolumnistina ja bloggarina. Hän on myös kirjoittanut kaksi tietokirjaa. Raakel juontaa ja toimittaa MTV:n Studio55-ohjelmaa sekä HuomentaSuomen torstai-aamujen hyvinvointi-osuutta. Raakel voitti tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa ”Tanssii tähtien kanssa”-kilpailun  2013 sekä  valittiin Vuoden Eevaksi 2014.

Syksyllä 2010 Raakel sai tarpeekseen jatkuvasta väsymyksestä ja päätti pistää elämäntavat remonttiin. Matka pyöreästä pastanpuputtajasta pirteäksi himoliikkujaksi osoittautui kokonaisvaltaiseksi ja ajoittain raskaaksi, mutta myös upeaksi urakaksi. Tielle karisi 50 kiloa – sekä rutkasti liikuntaan ja ruokavalioon liittyviä ennakkoluuloja.

Huomattuaan kiinnostuksen suurta muutostaan kohtaan Raakel kirjoitti 2013 kirjan ”Raxun remppa – rapakunnosta hyvään oloon” (Sanoma Magazines), jossa hän kertoo avoimesti, miltä elämäntaparemontti tuntui ja kuinka läheiset muutokseen suhtautuivat.

 2014 ilmestyi seuraava kirja,  ”Raxun rinnalla – kohti pysyvää painonhallintaa” (Sanoma Media), joka keskittyy elämään muutoksen jälkeen. Mitkä peruspilarit kannattelevat pysyvää muutosta? Siinä pureudutaan tarkkanäköisesti painonhallinnan kompastuskiviin. Käu selväksi, että olennaista oman hyvän olon painon kannalta ei olekaan kalorien tai hiilihydraattien tarkkailu, vaan jokin ihan muu.

En ole asiantuntija, ainoastaan oman elämäni asiantuntija.

Toivon omalla esimerkilläni ja kokemuksillani auttavani samojen asioiden kanssa kamppailevia.

Jokaisella on oma tiensä ja kaikelle on aikansa. Mutta vääränlainen itsensä kuuntelu on pannassa. Mene, tee ja ota elämä, kuten sen haluat! Silloin riittää annettavaa myös muille!” (Raakel Lignell, Raxun remppa – rapakunnosta hyvään oloon)

Raxun remppatarinan voi lukea kirjasta, mutta sen voi myös kuulla. Se on kertomus kokonaisvaltaisesta muutoksesta. Innostava, lämmin ja elämänmyönteinen – ihan niin kuin  kertojansa.

RAxun puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:
-Raxun remppa – rapakunnosta hyvään oloon.
– Raxun rinnalla – pysyvän painonhallinnan peruspilarit

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...