Teemu Ollikainen

Erikoispsykologi Teemu Ollikainen puhuu muun muassa painonhallinnasta, konfliktien ja henkilöstökriisin ratkaisemisesta sekä ihmistaitojen kartuttamisesta.

Teemu Ollikainen on erikoispsykologi (PsL) ja psykoterapeutti. Psykologiliiton vastaavana psykologina työskentelevä Teemu on suuntautunut erityisesti henkilöstökriisinhallintaan, ihmissuhdetaitoihin ja painonhallinnan psykologiaan.

Teemu on kirjoittanut suositun painonhallinnan psykologiaa käsittelevän kirjan Syö mitä mielesi tekee (WSOY). Toimittuaan toistakymmentä vuotta psykologina ja psykoterapeuttina Teemu on kohdannut lukuisia ihmisiä, joilla on vaikeuksia ymmärtää ja hallita tunteitaan ja elämäänsä.

Hallinta syntyy uudenlaisesta havaitsemisesta, ymmärryksestä, taidoista ja toiminnasta. Teemun koulutuksen jälkeen olet kartuttanut ymmärrystäsi ja taitojasi ja voit siirtää ne toimintaan.

Kouluttajana Teemu on laajentanut kriisien teemaa henkilöstökriisinhallintaan – kaikkiin inhimillisiin konflikteihin ja yllättäviin tilanteisiin, joita kohtaamme työssä päivittäin, mutta joiden kanssa olemme lähes ainoastaan elämänkokemuksemme varassa.

Työkokemusta psykologina Teemulla on reilun kymmenen vuoden ajalta, minkä lisäksi hän on työskennellyt tulosalueen johtajana kunnalla ja yrittäjänä. Varsinaisen päivätyönsä rinnalla Teemu toimii psykoterapeuttina, kouluttajana ja tietokirjailijana. Teemun kolumnia julkaisee Mielenterveys-lehti ja blogia sekä podcastia Psykologiliitto.

Kouluttajana Teemu on selkeä ja hauska esiintyjä, jolle on tärkeää, että osallistujat kokevat todella oppivansa koulutuksissa uusia taitoja.

Teemu Ollikaisen puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:

  • Syö mitä mielesi tekee – psykologinen painonhallinta
  • Henkilöstökriisinhallinta – opi seilaamaan myrskyssä
  • Konfliktitilanteen ratkaiseminen työyhteisössä ja läheisessä ihmissuhteessa
  • Elämän kriisit ja niistä selviytyminen
  • Iloisuutta työhön? Optimismi työelämän taitona ja vahvuutena
  • Lisäksi motivaatio, stressinhallinta, ryhmän toiminta ja johtaminen ym.

Teemun omat sivu: www.psykologinenpainonhallinta.fi

Tutustu myös Teemun blogiin!

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...