Martti Vannas

Pohjoismaiden ainoa muistikouluttaja Martti Vannas auttaa päivittämään muistisi 2010-luvulle. Esiintymisvalmennuksissa sanotaan jäähyväiset esiintymispelolle.

Martti Vannas on taikuri, lääkäri, muistikouluttaja ja esiintymisvalmentaja. Huipputaikurin ammattitaito, karisma, mittava esiintymiskokemus ja lääkärin ihmistuntemus takaavat ikimuistoisen tilaisuuden – tarvittaessa myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Erotu joukosta muistamalla

Martti Vannaksen muistikoulutus on ainoa laatuaan koko Pohjoismaissa. Huono muisti ei ole synnynnäistä – kyse on tekniikasta ja uudesta tavasta ajatella.

On aika päivittää muisti 2010-luvulle. Muistikoulutus auttaa erottumaan joukosta ja parantaa elämänlaatua. Muistikoulutuksen jälkeen teet lähtemättömän vaikutuksen liikekumppaneihisi muistamalla yksityiskohtia heidän elämästään vielä vuosienkin kuluttua! Näin myös sinut muistetaan.

Muistikoulutuksessa pääset myös perille salaisuudesta, jonka avulla et enää unohda yhdenkään tapaamasi henkilön nimeä.

Muistikoulutuksen kesto on noin 60 minuuttia.

Eroon esiintymispelosta

Martti Vannaksen esiintymisvalmennuksessa opit yksinkertaisia ja tehokkaita keinoja, miten pääset eroon esiintymispelosta ja puhut yleisön edessä vakuuttavasti kuin ammattilainen.

Valmennuksessa omaksut tekniikoita, jotka kaikki toimivat käytännössä ja jotka voit ottaa välittömästi käyttöön. Näin erotut joukosta positiivisella tavalla, teet lähtemättömän vaikutuksen esiintyessäsi, ja kasvatat itsetuntoasi.

Esiintymisvalmennuksen kesto on noin 60 minuuttia.

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...