Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist puhuu trendeistä, tulevaisuudesta ja ravistelee organisaatiot hereille.

Tulevaisuuden ja trendien tutkija Magnus Lindkvistin mukaan nykyhetki ei vaikuta mihinkään yhtä paljon kuin se vaikuttaa tulevaisuuden ennustuksiin. Useimmat ennustukset esittävät tulevaisuuden vain tämän hetken jatkeena – se, mikä on selvillä, ovat tulevan kesän jo vahvistetut trendit.

Magnus Lindkvist haastaa koko tapamme ajatella ja katsoa tulevaisuuteen. Hänen mukaansa liike-elämässa vaaditaan fokusta, mutta sen sivutuotteena tule lyhytnäköisyys, jonka selättämiseen hänen luentonsa tähtää. Magnuksen mielestä kutsu key note speakeriksi sisältää luvan sekaantua, keskeyttää ja ravistella.

Ihmiset ovat usein niin kiireisiä, ettei heillä ole aikaa ajatella seuraavaa kvartaalia pidemmälle. Lyhyen tähtäimen palkitsemisjärjestelmä luo ajattelua, joka on kroonisesti lyhytnäköistä. Kun sitten tarve uudistua viimein huomataan – yleensä silloin, kun näkee kilpailijan lähestyvän taustapeilissä – on auttamatta myöhäistä; kun isoin vaihde on jo silmässä on hankala kiihdyttää.

Magnus Lindkvist kuvaa toimintaansa älylliseksi akupunktioksi.

Käytän pieniä neuloja, jotka vähentävät vastahakoisuutta ja saavat veren virtaamaan aivoihin. Joskus vaikutus on välitön, toisinaan kestää hetken ennen kuin teho alkaa paljastua.

Yksi maailman kysytyimmistä puhujista

Toimittajan loputon uteliaisuus, rautainen kokemus liiketaloudesta ja halu hämmästyttää yleisö ovat tehneet Magnuksesta yhden maailmaan kysytyimmistä puhujista trendien ja tulevaisuuden tutkimisen alueella.

Magnus Lindkvist

  • M.Sc. Business and Economics
  • Luennoinut trendeistä ja tulevaisuudesta vuodesta 2001 lähtien
  • Vuoden puhuja Ruotsissa 2009
  • TEDin osallistuja puhuja vuosina 2005–2010
  • Julkaissut myös kolme kirjaa: Everything We Know Is Wrong, The Attack of The Unexpected ja When The Future Begins.

Lue tästä esittelyteksti englanniksi.
Presentation of Magnus Lindkvist in English.

Kotisivut: www.magnuslindkvist.com

Kuva: Patrik Engström

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...