Lorenz Backman

Lorenz ”Lore” Backman on koulutukseltaan näyttelijä ja toiminut päätoimisesti juontajana vuodesta 2004 lähtien. Ihmismieli, ajattelun rakenteet ja tunteiden rohkea ilmaiseminen, ovat olleet intohimoinen harrastus murrosiästä lähtien. Lore ihmetteli pitkään miksi hänen koko lahjakkuuskapasiteetti ei ollut käytössä, ja hän koki alisuoriutuvansa jatkuvasti niin töissä, kuin ihmissuhteissa. Tästä sisuuntuneena hän on käynyt lukuisia koulutuksia ja kursseja esiintymisrohkeuden ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Takana on mm. työnohjausta, NLP -kursseja ja mentoropiskelua. ”Lore” ammentaa luennoissaan omista kokemuksista ja kasvuprosesseista harvinaisella avoimuudella ja rohkeudella.

Loren esimerkkiaiheita:

Vapaaksi roolista-luento

Lapsuus on tärkeintä aikaa elämässämme. Silloin luodaan perusta myöhemmille elämän vaiheille. Lapsuudessa oppitut tavat ja tottumukset viedään mukana aikuisuuteen, missä ne vaikuttavat elämän valintoihin, niin menestymiseen töissä, kuin ihmissuhteisiin. Jos huomaa jatkuvasti toimivansa saman ehdollistetun kaavan mukaan, voi se olla menestymisen esteenä. Mieleen ehdollistuneista kaavoista voi kuitenkin vapautua, kulkemalla rohkeasti sitä kohti, mitä eniten pelkää.

Mitä voit muuttaa ajattelussasi ja toiminnassasi, jotta saat koko lahjakkuuspotentiaalisi ja kyvykkyytesi käyttöön? Mitä jos voisit hyvin töissä ja ihmissuhteesi kukoistaisivat?

Roolista vapaaksi luento valottaa, miten lapsuudenaikaiset tavat ja tottumukset määräävät valintojamme ja kuinka niistä voi vapautua.

Vapaudu jännittämisestä -luento

Vaikka Lore on kokenut ammattiesiintyjä, hän on ollut sosiaalisten tilanteiden jännittäjä suurimman osan elämäänsä. Uusien ihmisten tapaaminen, esiintyminen yleisön edessä, tai onnistumisen paineet töissä, ovat laukaisseet pahimmillaan hallitsemattoman jännittämisen tunteen. Jännittämisen fyysiset oireet ovat olleet niin hallitsevia, että ne ovat vaikuttaneet työssä onnistumiseen ja työhyvinvointiin.

  • Haluatko onnistua ihmisten edessä haastavissa tilanteissa?
  • Mitä jos voisit olla oma itsesi ja saada koko luovuuskapasiteettisi käyttöösi?
  • Mitä jos myyntitilanne, yleisölle puhuminen, tai  työprojektin esitteleminen työpaikalla olisivat nautittavia onnistumisen hetkiä?

Vapaudu jännittämisestä -luento selvittää, mitä meissä tapahtuu, kun alamme jännittää. Mitkä ovat ne fyysiset prosessit, mitkä saavat jännityksen ja pelon kokemuksen aikaiseksi. Miten vakiintuneet ajattelunmallit vievät meitä jatkuvasti samoihin jännittämisen tilanteisiin ja ruokkivat pelon kokemusta.

 

Luennon jälkeen pelkkä jännittämisen ajatteleminen naurattaa.

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...