Kata Koskinen & Päivi Rautiainen

Kata Koskinen ja Päivi Rautiainen puhuvat työyhteisöt kukoistamaan, auttavat luomaan positiivisen kierteen ja metsästämään omia vahvuuksia sekä opastavat iloitsemaan arjen pienistä asioista.

Kokeneiden työyhteisövalmentajien Päivi Rautiaisen ja Kata Koskisen inspiraatioluennoissa ja toiminnallisissa, innostavissa työpajoissa  valjastetaan mielen voima käyttöön, vahvistetaan hyvää tiimihenkeä, opetellaan hyödyntämään erilaisuutta voimavarana, innostutaan ideoimaan ja  avartamaan katsetta oman toimialan ulkopuolelle.

Päivi Rautiainen

Päivi Rautiainen on innostanut ja rohkaissut erilaisia organisaatioita luovien ja toiminnallisten menetelmien keinoin jo yli 10 vuoden ajan. Hän on vauhdittanut organisaatiomuutoksia, kiihdyttänyt yhteistyökuvioita, kirkastanut arvoja ja visioita sekä kehittänyt toimivia strategioita.

Päivin vahvuus on kyky saada ihmiset innostumaan, uskaltamaan ja olemaan enemmän kuin ennen. Päivin aitous ja tekemisen into yhdistettynä monipuolisiin metodeihin kasvattavat yhteishenkeä ja valavat intoa ja uskoa tulevaisuuteen. Yli 700 valmennuksen ja työpajan kokemuksella Päivi tuntee luovuuden voiman ja tietää, miten löydetään uusia näkökulmia arjen ja työn haasteisiin.

Kata Koskinen

Kata Koskinen on herätellyt työyhteisöjä uudenlaiseen ajatteluun ja toimintaan. Huikeat ideat ja mukaansa tempaava vauhti haastavat osallistujat aktiiviseen työskentelyyn. Katan matkassa opitaan näkemään erilaisuus ja erilaiset toimintatavat rikkautena, ja kyky omien taitojen ja tavoitteiden tunnistamiseen kasvaa.

Katan kokemus niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimintatavoista luo pohjaa laajalle ymmärrykselle. Yksilön tämän päivän arjen todellisten tarpeiden ja toiveiden tuntemusta lisää toimiminen kouluttajana työvoimapoliittisissa outplacement-valmennuksissa. Positiivinen asenne, uskomattomat menestystarinat, värikkyys ja helisevä nauru muistetaan vielä pitkään!

Päivin ja Katan luennot ja valmennukset ovat käytännönläheisiä ja kannustavia. Toiminnallinen ja osallistava toteutustapa varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

”Vantaan kaupungin maankäytön henkilöstölle pidetty luento ”Tarmoa ja toimintatahtoa” toimi hyvin kahdelle erilaiselle kuulijakunnalle. Kouluttajat olivat innostavia ja luovia tilannereagoijia. Tärkeää asiaa kuultiin ja harjoiteltiin siten, että siitä jäi myös hyvä muistijälki työn arkeen sovellettavaksi.”
Sari Saarinen, Henkilöstöpäällikkö, Vantaan kaupunki

Päivi Rautiaisen ja Kata Koskisen luentojen ja valmennusten aiheita:

  • Tahtoa ja toimintatarmoa!
  • Positiivinen kierre työyhteisöön!
  • Mielen voima käyttöön!
  • Erilaisuuden voima työyhteisön polttoaineeksi!
  • Tsemppiä työhön!
  • Virtaa ja voimaa eläkkeelle siirtymiseen!

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...