Jani Toivola

Jani Toivola valmentaa esiintymään ja puhuu erilaisuuden kohtaamisesta, kulttuurien välisestä viestinnästä, globaalista tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista.

Näyttelijä, juontaja , kansanedustaja, luennoitsija, kouluttaja Jani Toivola valittiin vuonna 2012 vuoden puhujaksi. Hän on vieraillut puhujana lähes 300 oppilaitoksessa ympäri Suomea. Hänen yleisössään on istunut myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, opettajia, esimiehiä ja johtajia.

Janin erityisalaa ovat erilaisuuden kohtaaminen työyhteisöissä ja sen hyödyntäminen yhteisön vahvuutena, työhyvinvoinnin edistäjänä ja kilpailukyvyn kasvattajana.

Jani Toivola on kysytty puhuja ja kouluttaja. Hänen luentonsa sopivat seminaaripuheenvuoroiksi, osaksi koulutuspäivää, avajaispuheeksi, kommenttipuheenvuoroksi, tiimi- tai virkistyspäivään tai hengennostattajaksi iltajuhlaan.

Luennot ja puheenvuorot ovat räätälöitävissä tilaisuuden, tarpeen ja keston mukaan. Esityksen voi toteuttaa joko puheenvuorona tai toiminnallisena workshop-kokonaisuutena. Esityskielet suomi ja englanti.

Jani Toivolan puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:

  • Musta tulee isona valkoinen – tuleehan?! Omakohtainen, humoristinen ja ajatuksia herättävä puheenvuoro
  • Kulttuurien välinen kommunikaatio ja yhteisön vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Esiintymiskoulutus

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...