Harri Syrjänen

Kokki ja ruokastylisti Harri Syrjänen puhuu paremman arkiruuan puolesta, ruokatrendeistä sekä sinnikkyydestä ja määrätietoisuudesta.

Tapiolan keilahallin baarista Lontoon huippuravintoloiden kautta Suomen huippuravintoloihin ja sittemmin koko kansan Soppamieheksi. Lukuisat tv-työt sekä muut julkiset esiintymiset ovat tehneet Harrista tutun kasvon useimmille suomalaisille, ja hän on pidetty vieras paitsi keittiössä myös lavalla.

Monessa liemessä haudutettu Soppamies tietää, mitä maailmalla syödään ja miten ruoka parantaa elämänlaatua. Monipuolinen mies on myös ihan omaa luokkaansa mitä tulee uusien asioiden opetteluun ja itsensä jatkuvaan likoon laittamiseen, ja siksi oivallinen valinta kertomaan tahdonvoimasta, sinnikkyydestä ja periksiantamattomuudesta.

Harri Syrjäsen puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:

  • Ruokatrendit
  • Parempi arki hyvällä ruoalla
  • Intohimolla menestykseen: ”You can if you want”

Kuva: Pentti Hokkanen

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...