Andreas Forsberg

Andreas Forsberg puhuu hyvästä johtajuudesta ja linkittää johdon käyttäytymisen suoraan yrityksen tuloksellisuuteen.

Andreas Forsberg väittää, että vaikka johtaminen sinällään onkin yksinkertaista, se ei kuitenkaan ole helppoa. Andreas linkittää johdon käyttäytymisen suoraan yrityksen tuloksellisuuteen. Hän valmentaa johtajia sekä johtoryhmiä ymmärtämään, kuinka he omalla käyttäytymisellään vaikuttavat organisaation asennoitumiseen, sitoutumiseen ja sitä kautta yrityksen suoriutumiseen. Valmennuksissa johtajia ohjataan näkemään, kuinka he käyttäytymisellään voivat luoda rakentavan ilmapiirin ihmisille, ideoille, kasvulle, kehittymiselle ja tulokselle.

Andreas on kokenut, energisoiva ja mukaansatempaavaa puhuja, fasilitaattori ja valmentaja, joka inspiroi, haastaa ja provosoi yleisöään. Hänellä on aito sisäinen palo auttaa johtajia ja johtoryhmiä valitsemaan uusia, rohkeita ja tarvittaessa epäsovinnaisia polkuja huippuunsa viritetyn suoritustason saavuttamiseksi.

Kansainvälistä johtamiskulttuurien tuntemusta

Kasvatustieteiden maisteri Andreas Forsberg teki ennen yrittäjäksi ryhtymistään pitkän uran kansainvälisessä suuryrityksessä erilaisissa johto- ja kehittämistehtävissä. Andreas on työskennellyt jokaisessa maanosassa johtajien kanssa, jotka ovat edustaneet useita eri kansalaisuuksia, kulttuuritaustoja sekä kaikki globaalin yrityksen funktioita.

Andreas kuuluu Duke Corporate Education Global Learning Resource verkostoon, ja on myös sertifioitu Team Management Profile (TMP) fasilitaattori. Hän työskentelee ja luennoi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Andreas Forsbergin puheenvuorojen ja valmennusten aiheita:

  • Johdon ja johtoryhmien valmennukset

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...